diner

Voorgerechten:

Breekbrood geserveerd met een dipje ~ 4

Soto Ajamsoep ~ 6,5

Escargots, wijngaardslakken uit de oven met kruidenboter ~ 8

Combinatie van gerookte zalm en een zalmtartaar ~ 10,5

Bonbons van gerookte ribeye ~ 12,5

Hoofdgerechten:

Sateh van de Haas ~ 14,5

Spareribs (hot of sweet) ~  17,5

Tagliatelle met bospaddestoelen, spekjes ~  13,5

Angus steak ( biologisch) ~ 18,5

Kalfsribeye met een rodewijnsaus ~ 17,5

Zeebaarsfilet ~ 16,5

Visduo van tonijn en zalmfilet op Oosterse wijze ~ 17,5

Gepelde grote garnalen gebakken in de knoflook ~ 18,5

Quiche van geitenkaas en spinazie met rijst en salade ~ 13,5

Frans kaasfondue met brood en rauwkost ~ 16,5

Maaltijd salades:

Tonijn ~ 12,5

Griekse ~ 12,5

Parker (kipfilet en bacon) ~ 13,5

Gamba ~ 13,5

Kindermenu:

Frietjes met mayonaise, perzikschijfjes, appelmoes en de keuze uit sparerib, kroket, frikadel of zalmfilet met een toetje ~ 8

Minipizza met  een toetje ~ 8

Nagerechten:

Ovaaltje stroopwafel ijs met een caramelsaus ~ 7

Creme Brullee met gekarameliseerde suiker ~ 6

Yoghurt bosvruchtenroom ijs met vers fruit en slagroom ~ 7

chocoladebrownie met soft ijs en vanillesaus ~ 7

Warm appelgebak met apfelstrudel- en kaneel ijs ~ 7

Milkshake aardbeien of banaan ~ 4

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: